Még mielőtt elindulna irodai bútort venni ...

Tölgyfa tárgyalóasztalok az irodában

Egyre nagyobb divatnak örvendenek a természetes bútorok mind az otthonokban, mind pedig az irodában. Talán nem is véletlenül. Hiszen a természetközeli érzés mindenképpen jó hatással van az ember pszichés állapotára. Ezt a tényt már régen megállapították a tudósok, ennek is köszönhető, hogy nagy jelentőséget tulajdonítanak manapság a színek használatának az irodában is. A színek ösztönzőleg hatnak, élénkítenek, inspirálnak, könnyebben megy a munka is egy otthonos környezetben. Ennek is köszönhető, hogy a jövő irodáiban egyre több lesz a fát erősen imitáló irodabútor és a zöld növény. Most lássunk néhány ötletet az iroda tárgyalójának berendezésére…

 

 

A tölgy kellemes színe otthonos hangulatot teremt

Az enteriőröket látva már biztosak lehetünk abban, hogy rendkívül otthonos hangulatot teremt a tölgyfa kellemes színe asztallap gyanánt ezeken a tárgyalóasztalokon. A fekete acél vázzal még hangsúlyosabbá válik a 40 mm-es vastagsága is. A tárgyalások vagy megbeszélések idejére nem is lehetne trendibb tárgyalóasztaluk az irodában. Néhány kényelmes tárgyalószékkel még a megbeszélések kimenetele is javítható, de a légkör biztosan.

 

 

Többféle méret és lábmegoldás

A tárgyalóasztalok többféle asztallap-mérettel és lábmegoldással rendelkeznek, így mindenkinek egyéni ízlése, hogy melyiket válassza. Ami mindegyik tárgyalóasztalban közös, hogy az asztallap 40 mm vastag, mellyel messze kiemelkedik a többi tárgyalóasztal közül. És nem ám bútorlapból, hanem tömör tölgyfából készültek. Az acél váz és a lábak fekete színűek, ám számos stílusos variációban rendelhetők. Van szögletes, csillag és hagyományos lábakkal rendelkező kivitelben is.

Ön mit szólna egy ilyen stílusos tárgyalóasztalhoz az irodájába? Válassza ki az Önnek megfelelő kivitelben, és rendelje meg a webáruházból.


 

Forgószék AKCIÓ

Íróasztal AKCIÓ

 

Cimkék: tárgyaló, iroda, tárgyalóasztal, irodai asztal,


Kapcsolódó cikkek

Térelválasztás az irodában – XTEN íróasztalok

Térelválasztás az irodában – XTEN íróasztalok

Ki ne tapasztalta volna már az irodában munka közben, hogy mennyire zavaró tud lenni egy fontos és koncentrációt igénylő feladat elvégzése közben a többi kolléga hasonló tevékenysége. Van megoldás a problémára.
Használjuk ki a sarkokat!

Használjuk ki a sarkokat!

Egyszerű dolognak tűnhet egy új íróasztal vásárlása, azonban sok kérdés merülhet fel válogatás közben, amire nem árt, ha figyelmet fordítunk, hogy később is örülhessünk a választásunknak.
Főnöki fotel textilbőrből? Igen!

Főnöki fotel textilbőrből? Igen!

Egy vezetőnek fontos, hogy az irodája berendezése is kifejezze a cégnél pozícióját, tekintélyt és eleganciát sugalljon. A 21. században ez már textilbőr irodai székkel is sikerül.
Egészség az irodában is – Deréktámasz, hátpárna

Egészség az irodában is – Deréktámasz, hátpárna

Talán már minden ember tudja, hogy az ülőmunka nem egészséges és nincs jó hatással az emberi szervezet számára. Éppen ezért alkottak meg egészséges ülést elősegítő eszközöket, mint például a deréktámaszt és hátpárnát.
Fókuszban: a forgószék kárpitozása

Fókuszban: a forgószék kárpitozása

A forgószék ülőfelületének bevonata meghatározza annak stílusát és befolyásolja megjelenését. Összeszedtem a legtöbbször használt, legelterjedtebb és legáltalánosabb kárpitfajtákat, és bemutatom melyik miért előnyös vagy épp hátrányos.

 


 

Otthon, irodában, irodában otthon? - Bahama irodabútor

Otthon, irodában, irodában otthon?
- Bahama irodabútor -

 

Olcsón is berendezhető az iroda - Ravenna irodabútor

Olcsón is berendezhető az iroda
- Ravenna irodabútor -

 

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

 

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

 

Íróasztalból a legjobbat!

Íróasztalból a legjobbat!

 

 

Hasznos linkek a témában:

Otthoni iroda berendezése: ergonomikus irodaszék, munkafelület, irattárolás

Kis iroda, sok ötlettel

Dolgozószoba hangulatosan