Még mielőtt elindulna irodai bútort venni ...

Önhöz melyik fotel illik? És az irodájába?

Egyre nagyobb divatnak örvendenek azok az irodák, amelyek ugyan funkcionálisak, vagyis teljes mértékben az irodai munkavégzésre vannak berendezve, ugyanakkor rendkívül otthonosak, kellemes hangulatúak. Ehhez elég csupán egy jól eltalált, mutatós irodabútor, illetve egy kanapé, vagy néhány kényelmes fotel a dohányzóasztal mellé, és máris nagyobb örömmel megy be az ember dolgozni. Ezúttal a szebbnél szebb, kényelmesebbnél kényelmesebb fotelok között válogattam. Lássuk, mire jutottam…

 

 

Szövetfotel bükk lábakkal

A klasszikus fotel, amit ősidők óta megszokhattunk nagyanyáink házában, épp csak modern, 21. századi anyaghasználattal és formavilággal. Az a fotel, amelyre, ha ránéz az ember, nem tud ellenállni, és bele kell kuckóznia. Egy kávé vagy tea erejéig, esetleg a napi sajtó elolvasására. A lényeg, hogy ennek a fotelnek az ölelése biztosan maximális kényelmet biztosít majd. Többféle modern, trendi színben, kellemes tapintású szövettel kárpitozva, díszgombokkal díszítve és bükk lábakkal - mai napig levesz a lábunkról.

 

 

Chesterfield fotel

Aki tisztában van a Chesterfield bútorok fogalmával, annak nem kell elmagyarázni, hogy kifinomultságot, stílust és luxust hordoz magában. Aki ilyen ülőgarnitúrára, kanapéra vagy fotelre vágyik, az nyilván szereti a kényelmet és a szépet is. Ez a különleges fotel az irodája központi helyét foglalja majd el. Fekete textilbőr kárpitozással rendelhető, maximális kényelmet biztosít akár még egy hosszú tárgyalás ideje alatt is.

 

 

Patchwork stílusú fotel

A 21. század igen elterjedt irányzata lett a foltos kárpittal ellátott bútor. Ez a pepita mintás fotel remekül feldobja majd a hangulatot a legunalmasabb irodákban is, hiszen vidám és üde foltjai minden szemet odavonzanak. Kényelemben sem az utolsó, hiszen vastagon párnázott ülőlappal és háttámlával rendelkezik, ezen kívül a karfái is kényelmesek. Díszgombokkal, fekete tömörfa lábbal rendelkezik, a korszerű irodák sztárja lesz.
Ön melyik fotelt választaná az irodába?


 

Forgószék AKCIÓ

Íróasztal AKCIÓ

 

Cimkék: fotel, kanapé, iroda, dolgozószoba, irodabútor, vezetői irodabútor, irodaberendezés,


Kapcsolódó cikkek

Örökké elegáns: bőr kanapé

Örökké elegáns: bőr kanapé

Ha az irodánkat egyben tárgyalónak is szeretnénk használni, fontos odafigyelni a berendezésre: lehetőség szerint barátságos, kellemes hangulatot kell teremtenünk, ami ugyanakkor azt közvetíti, hogy igényes, profi helyen várjuk partnereinket.
Lapraszerelt vagy gyárilag összeszerelt bútor?

Lapraszerelt vagy gyárilag összeszerelt bútor?

Irodabútor vásárlásánál már a megfelelő darabok kiválasztása sem könnyű feladat. A választást követően azonban még a szállítás mikéntjét is át kell gondolni. Lapraszerelt vagy a gyárilag összeszerelt bútor a praktikusabb?
Hogyan válasszunk irodabútort az otthoni irodába?

Hogyan válasszunk irodabútort az otthoni irodába?

Ha otthonról dolgozik, érdemes berendeznie egy dolgozószobát, hogy a munka és a magánélet jobban elkülönülhessen. A helyiséget olyan irodabútorokkal rendezze be, amelyek kényelmesek, és növelik a munkakedvét.
Az első osztályú pihenés bútorai – Relax fotelek

Az első osztályú pihenés bútorai – Relax fotelek

Az egészséges életmód egyik nagyon fontos feltétele a megfelelő időben történő pihenés. Ám nem mindegy, hogy milyen bútorra dőlünk le pihenés gyanánt. Íme néhány ötlet.
Akciós irodai bútorok

Akciós irodai bútorok

Irodabútor AKCIÓ! Irodabútorok, irodai székek és irodai asztalok nagy választékban akciós áron. Kattintson ide és nézze meg Ön is akciós ajánlatainkat!

 


 

Otthon, irodában, irodában otthon? - Bahama irodabútor

Otthon, irodában, irodában otthon?
- Bahama irodabútor -

 

Olcsón is berendezhető az iroda - Ravenna irodabútor

Olcsón is berendezhető az iroda
- Ravenna irodabútor -

 

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

 

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

 

Íróasztalból a legjobbat!

Íróasztalból a legjobbat!

 

 

Hasznos linkek a témában:

Otthoni iroda berendezése: ergonomikus irodaszék, munkafelület, irattárolás

Kis iroda, sok ötlettel

Dolgozószoba hangulatosan