Még mielőtt elindulna irodai bútort venni ...

Olcsón is berendezhető az iroda

Egy iroda berendezése mindig igényel némi anyagi ráfordítást, azonban sok esetben nem mindegy, hogy mekkora ez az összeg.

Egy induló vállalkozás esetében például igen fontos szempont lehet az ár, ekkor ugyanis rengeteg pénz megy el, érthető, ha igyekszik az ember minél olcsóbban megúszni a berendezést. Később, ha már jobban megy a szekér ezek a bútorok akár cserélhetők is valamivel drágábbakra, de kezdetben tényleg lényeges, hogy ne erre menjen el az összes pénz.

 

Ravenna olcsó irodabútor

Ravenna elemes irodabútor

 

Szerencsére a bútorgyártók is gondolnak erre az eshetőségre, ezért elérhetők olyan irodai bútorok is, melyeknek köszönhetően lehetségessé válik az iroda berendezése olcsón. A Ravenna irodabútor család minden tekintetben megfelel ennek a követelménynek, és a minősége is kiváló.

 

Minden, ami az irodába kell

A Ravenna bútorcsalád kínálatában minden megtalálható, amire egy irodában szükség lehet: polcok, szekrények, asztalok bőséges választéka várja a vásárlókat. A bútorok mindegyike nagyon igényes kialakítású, több színben is elérhető, így garantáltan mindenki megtalálhatja azt, ami a leginkább megfelelő a számára.

Annak ellenére, hogy a Ravenna irodabútorok nem számítanak drágának, egyáltalán nem rossz minőségűek, nem tűnnek színvonalon alulinak, sőt. Nagyon is ízlésesen kialakított, praktikus darabok, melyek bármilyen irodában megállják a helyüket. A Ravenna irodabútorokkal bármekkora irodát stílusosan be lehet rendezni, mindez ráadásul rendkívül kedvező áron lehetséges.

 

Tárgyalók is berendezhetők

A Ravenna bútorcsalád tagjai között olyanok is megtalálhatók, melyek nem kimondottan a klasszikus értelemben vett irodák berendezésére alkalmasak. A kínálatban kapható asztalok például tökéletesek tárgyalók berendezéséhez, de akkor is jó szolgálatot tesznek, ha saját irodánkban szeretnénk egy tárgyalósarkot kialakítani.

Kisebb és nagyobb szekrények, fiókok is kaphatók. Elérhető dohányzóasztal is a kisebb tárgyalósarkokhoz, de még falra szerelhető, igen stílusos ruhafogast is vásárolhatunk, hogy legyen hová rakni a kabátokat, táskákat.


 

Forgószék AKCIÓ

Íróasztal AKCIÓ

 

Cimkék: iroda, dolgozószoba, irodabútor, irodai bútor,


Kapcsolódó cikkek

Milyen legyen az irodánk? – Iroda berendezése

Milyen legyen az irodánk? – Iroda berendezése

Iroda berendezés előtt állunk, vagy a régi bútorok érettek meg a cserére? Ha nincs még igazán ötletünk, érdemes tudni, minek kell mindenképp helyet találnunk az irodában.
Fiók a rend lelke: fiókos íróasztal

Fiók a rend lelke: fiókos íróasztal

Akik az előnyös helykihasználás hívei hamar megkedvelik a fiókos íróasztalt, mivel rengeteg változata kapható. Fix és elemenként összeszerelhető bútordarabként is kapható, kedvünkre válogathatjuk össze az elemeket.
Várótermi padok hivatalokba, irodai várótermekbe

Várótermi padok hivatalokba, irodai várótermekbe

Kórházak, irodai várótermek, hivatali helyiségek, iskolák, orvosi rendelők általában fehér, vagy pasztell színű helyiségeibe remekül illik egy erősebb árnyalat, és miért ne lehetne ez éppen a várótermi pad színe? Néhány tipp várótermi padokra.
Tölgyfa tárgyalóasztalok az irodában

Tölgyfa tárgyalóasztalok az irodában

Egyre nagyobb divatnak örvendenek a természetes bútorok mind az otthonokban, mind pedig az irodában. Most lássunk néhány ötletet az iroda tárgyalójának berendezésére…
Akciós irodai bútorok

Akciós irodai bútorok

Irodabútor AKCIÓ! Irodabútorok, irodai székek és irodai asztalok nagy választékban akciós áron. Kattintson ide és nézze meg Ön is akciós ajánlatainkat!

 


 

Otthon, irodában, irodában otthon? - Bahama irodabútor

Otthon, irodában, irodában otthon?
- Bahama irodabútor -

 

Olcsón is berendezhető az iroda - Ravenna irodabútor

Olcsón is berendezhető az iroda
- Ravenna irodabútor -

 

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

 

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

 

Íróasztalból a legjobbat!

Íróasztalból a legjobbat!

 

 

Hasznos linkek a témában:

Otthoni iroda berendezése: ergonomikus irodaszék, munkafelület, irattárolás

Kis iroda, sok ötlettel

Dolgozószoba hangulatosan