Még mielőtt elindulna irodai bútort venni ...

Klasszikus íróasztalok a megbízható, bevált formák és stílusjegyek kedvelőinek

Sokféle méretben és kialakításban van lehetősége klasszikus íróasztalt vagy számítógépasztalt választania, de ha ebben a stílusban szeretné berendezni irodáját, vagy dolgozószobáját, készüljön fel, nem lesz olcsó. De nézzük, alapvetően milyen íróasztal és számítógépasztal típusokról van szó, amikor a "klasszikus” előtagot használjuk!

 

Klasszikus íróasztal

 

Íróasztalokat több évszázada gyártanak házak belső tereinek stílusához illeszkedve. Sokan szeretik az antik darabokat, így a barokk, vagy a biedermayer stílusú, pompázatos asztalokat kedvelők ugyanúgy megtalálják számításikat, mint a modern amerikai módi rajongói, illetve azok is, akik szeretik az letisztult, egyszerű faanyagok világát, illetve minden olyan elgondolással felvértezett társunk is, aki a funkcionalitást és az egyszerűséget részesíti előnyben. 

A valódi értéket és minőséget jelentő darabok a legkülönfélébb faanyagokból készülnek gondos, aprólékos anyagválogatással és finom megmunkálással. Egy-egy ilyen tömör fa íróasztal ára azonban egy kisebb vagyon is lehet.

Hogy a klasszikus stílus a szélesebb vásárlói kör számára is elérhető legyen, egy modernebb anyagfelhasználással és gyorsabb gyártástechnológiával megtaláljuk a piacon a klasszikus stílusjegyeket magukon hordozó, faforgácslapból, vagy MDF-ből készült modelleket is, amik árban jóval kedvezőbbek. Az ilyen asztalok szintén sokféle változatban állnak a vásárlók rendelkezésére.

Elegáns színek, tekintélyt parancsoló méret, fiókok, szekrény, faragások, díszlécek, antikolt réz fogantyúk és nagyméretű asztallap, ami kényelmes munkateret biztosít a szellemi foglalkozást végzők számára egyaránt. Egy klasszikus íróasztal akár ugyanolyan szép eleme lehet otthonának, nappalijának is, mint egy nemes étkezőasztal, vagy dohányzóasztal.


 

Forgószék AKCIÓ

Íróasztal AKCIÓ

 

Cimkék: iroda, dolgozószoba, íróasztal, számítógépasztal, irodai asztal, irodai bútor,


Kapcsolódó cikkek

Egészség az irodában is: ülőpárna, ékpárna

Egészség az irodában is: ülőpárna, ékpárna

Aki legalább 8 órán keresztül az íróasztal fölött görnyedve papírmunkát végez, tisztában van azzal, hogy ez mennyire megerőltető, és mennyire rossz hatással van az egészségre. A megoldás az aktív ülés. Ezúttal az ülőpárnát és ékpárnát mutatom be.
Bárszék - Széles körű választék, felülmúlhatatlan hangulat

Bárszék - Széles körű választék, felülmúlhatatlan hangulat

A bárszéket, mint ahogy a neve is mutatja, eredetileg bárokban használták, napjainkra azonban már az otthonokban is szép karriert futott be.
Fókuszban: a komód

Fókuszban: a komód

Nem is gondolnánk, hogy például az irodában vagy otthonunkban is oly’ közkedvelt komódnak valóságos történelme van, mely a 17. századra nyúlik vissza. Ismerjük meg ezt a praktikus bútordarabot. Fókuszban: a komód.
Lássa el munkakedvvel a munkatársakat egész hétre!

Lássa el munkakedvvel a munkatársakat egész hétre!

Hétfő reggelente hétindító értekezletet tart, hogy a csapat kitűzhesse az aktuális célokat, a munkatársak elmondhassák ötleteiket, és munkakedvvel tele kezdhessenek neki a feladatoknak? - A kényelmes irodabútor a produktív munka egyik záloga
Milyen irodai bútor illik cégem tevékenységéhez?

Milyen irodai bútor illik cégem tevékenységéhez?

Az iroda berendezése is lehet reklám – pozitív és negatív egyaránt. Ha az ügyfél egy tágas, stílusos, minőségi és esztétikus irodai bútorokkal berendezett helyiségbe lép be, akaratlanul is pozitív véleményt alkot az illető cégről, már az első pillanatban.

 


 

Otthon, irodában, irodában otthon? - Bahama irodabútor

Otthon, irodában, irodában otthon?
- Bahama irodabútor -

 

Olcsón is berendezhető az iroda - Ravenna irodabútor

Olcsón is berendezhető az iroda
- Ravenna irodabútor -

 

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

 

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

 

Íróasztalból a legjobbat!

Íróasztalból a legjobbat!

 

 

Hasznos linkek a témában:

Otthoni iroda berendezése: ergonomikus irodaszék, munkafelület, irattárolás

Kis iroda, sok ötlettel

Dolgozószoba hangulatosan