Még mielőtt elindulna irodai bútort venni ...

Íróasztalból a legjobbat!

Egy dolgot semmiképp sem nélkülözhet egy jó iroda és dolgozószoba: a megfelelő íróasztalt vagy számítógépasztalt!

Milyen stílusú dolgozószoba az elképzelésünk? Hogyan rendeznénk be praktikusan és hangulatosan az irodát? Az íróasztalok, számítógépasztalok főszerepet játszanak majd benne, ezért cseppet sem mindegy, milyen típusokat választunk.

 

Íróasztal, számítógépasztal

 

Az íróasztal fontos tevékenység helyszíne: lényeges, hogy ne csak kényelmesen elférjünk mellette, de mindennek meglegyen a helye, amire szükség lehet. Ne kelljen külön felugrálni, keresgélni, legyenek kéznél a legfontosabb tárgyak, iratok, dokumentumok! Nos, mi tudjuk a legjobban, milyen típusú tevékenységhez választunk asztalt – nem nehéz rátalálni a legmegfelelőbbre!

Az egyszerű kialakítású íróasztalok nem rendelkeznek tárolóhellyel, ellenben jól összeköthetőek egymással, méretes asztallapokat alkotva. Annál, akinek sok tárolóhelyre van szüksége, csakis a sok fiókos, fiókos és ajtós, sok polcos, rekeszekkel felszerelt író- és számítógépasztalok jöhetnek számításba, hogy minden kéznél legyen.

Lehet, hogy csak számítógépasztalra van szükségünk, mert minden a gépen zajlik – a kifejezetten gépezéshez kialakított irodai asztalok a legkülönbözőbb változatokban kaphatók. Mindegyiknek van billentyűzettartója, a ház külön helyre kerül és monitortartó is segíti munkánkat. Kiválóan a helyiség hangulatához illeszthetők a természetes fa árnyalatokban kapható, bútorlapos modellek változatos kialakításban, de a modern, fémvázas számítógépes asztalok is, melyeknél a dinamikus, fiatalos váz mellé bükk vagy éger színű, de akár üveg asztallap is társulhat.

Az önálló íróasztalok, melyek számítógépasztalként is használhatók, számos variációban lehetnek a miénk. Egyszerű megjelenésű, de mutatós modellre gondoltunk? Változatos kialakítású bútorlapos asztalok számos variációját vehetjük birtokba, de a természetes, otthonos környezetet teremtő fenyő író- és számítógépasztalok is remek választások.

Kiválóan alakíthatjuk az iroda terét a számos színben kapható, kisebb-nagyobb, balos vagy jobbos változatban elérhető asztalokkal, melyek könnyen egymás mellé illeszthetőek, praktikusabbá és helytakarékosabbá téve a teret – vagy a sarokasztalokkal, melyek szintén az ideálisabb elhelyezkedést biztosítják.

Aki hagyományos íróasztalt szeretne főnöki irodába vagy ezt a stílust szinte megkövetelő – például ügyvédi – irodába, a határozott vonalú, de tökéletes eleganciával hódító, masszív klasszikus íróasztalok közül válasszon, melyek szintén alkalmasak számítógépezésre is. Látványra és használatra is lehengerlőek…!

Modern, divatos iroda vagy dolgozószoba az elképzelés? A szögletes vonalú, modern eleganciával megalkotott íróasztalok egzotikus stílusban, két mutatós színkombinációban és rendhagyó kialakításban is a miénk lehetnek. Ha úgy érezzük, csakis modern vagy minimál stílusú lehet az irodánk, bátran válasszuk őket. A praktikusság mellett az összhang is nagyon fontos – harmóniában megy legjobban a munka!


 

Forgószék AKCIÓ

Íróasztal AKCIÓ

 

Cimkék: iroda, dolgozószoba, irodai asztal, íróasztal, számítógépasztal, laptopasztal, irodai bútor, irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Milyen legyen az irodánk? – Iroda berendezése

Milyen legyen az irodánk? – Iroda berendezése

Iroda berendezés előtt állunk, vagy a régi bútorok érettek meg a cserére? Ha nincs még igazán ötletünk, érdemes tudni, minek kell mindenképp helyet találnunk az irodában.
Önhöz melyik fotel illik? És az irodájába?

Önhöz melyik fotel illik? És az irodájába?

Egyre nagyobb divatnak örvendenek azok az irodák, amelyek ugyan funkcionálisak, ugyanakkor rendkívül otthonosak, kellemes hangulatúak. Ehhez elegendő néhány mutatós fotel...
Az első osztályú pihenés bútorai – Relax fotelek

Az első osztályú pihenés bútorai – Relax fotelek

Az egészséges életmód egyik nagyon fontos feltétele a megfelelő időben történő pihenés. Ám nem mindegy, hogy milyen bútorra dőlünk le pihenés gyanánt. Íme néhány ötlet.
Térelválasztás az irodában – XTEN íróasztalok

Térelválasztás az irodában – XTEN íróasztalok

Ki ne tapasztalta volna már az irodában munka közben, hogy mennyire zavaró tud lenni egy fontos és koncentrációt igénylő feladat elvégzése közben a többi kolléga hasonló tevékenysége. Van megoldás a problémára.
Ha már csak egy jó szék kellene ...

Ha már csak egy jó szék kellene ...

... máris hatékonyabb lenne a munka, ne várjunk tovább: válasszunk! Csak egy egyszerű forgószék az elvárásunk, vagy valami igazán különlegesre vágyunk? Mindkettőt megtaláljuk!

 


 

Otthon, irodában, irodában otthon? - Bahama irodabútor

Otthon, irodában, irodában otthon?
- Bahama irodabútor -

 

Olcsón is berendezhető az iroda - Ravenna irodabútor

Olcsón is berendezhető az iroda
- Ravenna irodabútor -

 

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

 

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

 

Íróasztalból a legjobbat!

Íróasztalból a legjobbat!

 

 

Hasznos linkek a témában:

Otthoni iroda berendezése: ergonomikus irodaszék, munkafelület, irattárolás

Kis iroda, sok ötlettel

Dolgozószoba hangulatosan