Még mielőtt elindulna irodai bútort venni ...

Hatékony munka, jó közérzet - Format irodabútor

Egy korszerű irodában az egyik legfontosabb dolog a bútorok külleme mellett, azok kényelme és ergonomikus kialakítása. Aki irodában dolgozik tudja, hogy a bútorok meghatározzák az ott dolgozók hangulatát és ezáltal munkavégzésük hatékonyságát is.

Ennek felismerése okán jött létre a Format irodabútor család, mely íróasztalaival, komódjaival, polcaival és irodaszekrényeivel is tökéletesen támogatja az irodai dolgozók hatékony munkavégzését, használatuk során pedig méltó elismerését.

 

Egyszerű, letisztul és praktikus - Format irodabútor

A bútorcsalád tetszetős - világosszürke és fehér - színei nem elhanyagolható szempont iroda berendezésnél, hiszen nem árt, ha jól passzol egyéb bútordarabokhoz, ülő alkalmatosságokhoz. Ezzel biztosan nem lesz gond, hiszen a Format irodabútor összes eleme a világos árnyalataival jól illeszkedik szinte minden környezetbe. Ez mellet pedig az irodabútor család összes eleménél megfigyelhető az egyszerűségre és a korszerűségre való törekvés, a letisztult megjelenés.

A fémlábas íróasztalok rendkívül strapabíró kialakítása lehetővé teszi számos munkafolyamat biztonságos elvégzését, attól függően, hogy mire kívánjuk használni. Különféle méretben megtalálható fémlábas íróasztalok, illetve azok L-alakú, vagy épp U-alakú elrendezését biztosító elforgató elemek, mind-mind a modern irodastílus jegyében készültek, odafigyelve arra, hogy a dolgozók számára a maximális kényelmet nyújtsák.

 

 

A bútorcsalád kétféle - egy szögletes és egy íves - íróasztal elforgató elemet is tartalmaz, melyeknek köszönhetően az L-alakú elrendezés belső sarokban is elhelyezhető, illetve térben is használható. Ezzel nagy helyet takaríthatunk meg, ugyanakkor egy igazán méretes munkafelületet vagy egy irodaszigetet is kialakíthatunk vele.

A polcok és irodaszekrények kialakításánál is nagy figyelmet fordítottak a visszafogott, letisztult eleganciára és az olyan apró, de annál hasznosabb tulajdonságra, mint például egy szintezhető szekrényláb, ami lehetővé teszi, hogy ha valami oknál fogva nincs teljesen vízszintben a padló, akkor mindenféle irodai praktikát mellőzve, ezt a problémát egy csavarhúzóval meg tudjuk oldani.

A Format irodabútor család tagjai egy nagyvállalati irodába épp úgy alkalmasak, mint egy modern és korszerű kisebb vállalkozás irodahelyiségeinek a berendezésére. A semlegesnek ható színek és a hűvös elegancia biztosítják azt, hogy más-más ízlés képviselői is előnyben részesítsék, s válasszák őket egységes stílust mutató munkahelyi bútordarabként.


 

Forgószék AKCIÓ

Íróasztal AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, iroda, dolgozószoba, irodai bútor,


Kapcsolódó cikkek

Otthonos és kényelmes dolgozószobák

Otthonos és kényelmes dolgozószobák

Talán nem is gondolnánk, hogy mennyire apró dolgokon múlik az, hogy a dolgozószobában is otthon és kényelmesen érezzük magunkat. Íme néhány tipp és ötlet az igazán otthonos légkörhöz.
Akciós irodai bútorok

Akciós irodai bútorok

Irodabútor AKCIÓ! Irodabútorok, irodai székek és irodai asztalok nagy választékban akciós áron. Kattintson ide és nézze meg Ön is akciós ajánlatainkat!
Country stílus az irodában a Country irodabútorral

Country stílus az irodában a Country irodabútorral

Vannak vezetők, akik a vidéki élet szerelmesei, akik, ha tehetik, minden szabadidejüket a vidéki kisházban töltik, és ezt a hangulatot a munkahelyükön is szeretnék átélni. Lehetséges. A Country irodabútor család lesz ebben segítségére.
Egzotikus hangulat az irodában: Indigo irodabútor

Egzotikus hangulat az irodában: Indigo irodabútor

Mindenképp arra kell koncentrálnunk, hogy az otthoni munkahelyünket úgy alkossuk meg, hogy mindig örömmel menjünk oda be tevékenykedni. Lássuk, hogy egy kellemes, egzotikus megjelenéssel bíró irodabútor mennyit dob a home-offic-on.
A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

Ma már nem úgy néz ki egy iroda, mint mondjuk húsz évvel ezelőtt. Ha merészebben akarunk fogalmazni, talán azt mondhatjuk: nem is éppen úgy, mint tíz éve.

 


 

Otthon, irodában, irodában otthon? - Bahama irodabútor

Otthon, irodában, irodában otthon?
- Bahama irodabútor -

 

Olcsón is berendezhető az iroda - Ravenna irodabútor

Olcsón is berendezhető az iroda
- Ravenna irodabútor -

 

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

 

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

 

Íróasztalból a legjobbat!

Íróasztalból a legjobbat!

 

 

Hasznos linkek a témában:

Otthoni iroda berendezése: ergonomikus irodaszék, munkafelület, irattárolás

Kis iroda, sok ötlettel

Dolgozószoba hangulatosan