Még mielőtt elindulna irodai bútort venni ...

Funkció az első helyen - Corso irodabútorok

A Corso irodabútorok a tiszta funkcionalitás égisze alatt készülnek. A legfontosabb, hogy abszolút megfeleljenek alkalmazási területük kívánalmainak, éppen ezért a magyar gyártót a célspecifikus kialakítás motiválja.

 

 

Corso irodabútor - Letisztult geometriai alakzatok

Egy iroda elsődleges rendeltetése, hogy benne a munkavégzés akadálytalanul, s a legnagyobb hatásfokkal folyhasson. Ebben a rendszerben a bútorok célja, hogy koncentrálják a munkafolyamatot, vagyis ne rájuk, hanem segítségükkel a munkára, az adott projektre tudjunk koncentrálni.

A Corso irodabútorok ennek szellemében készülnek, esztétikai perspektívájuk a letisztult geometriai alakzatok alkalmazása, az átlátható, sík felületek munkába állítása. Elnézve például csak az íróasztalokat, megtapasztalhatjuk ezt az egyszerűséget, ezt az elegáns praktikumot. Nem véletlen, hogy többféle szélességgel 120 centiméteres szélességtől 175 centiméter szélességig tart a kínálat, hiszen a cél, hogy minden irodahelyiségbe megtalálhassuk a beilleszthető méretű bútordarabot.


 

Nem, az ár sem mellékes!

Kevesen mondhatják azt, hogy az ár bármilyen területen is mellékes volna. Manapság a legnagyobb vállalatok is a költséghatékonyság elvét vallják, s keresik azokat a termékeket, melyek egy előre megszabott büdzsében tarthatók, s mégis kielégítik az igényeket.

A Corso irodabútorok elvitathatatlan előnye, hogy megdöbbentően olcsók, főképp, ha árukat a minőségükkel vetjük össze. Az ár-érték arányt kiemelő vizsgálatok előtt a Corso irodabútoroknak igazán nincs szégyenkezni valója. Az alacsony ár egyik legfontosabb összetevője, hogy a Corso termékek helyben, vagyis Magyarországon készülnek, magyar gyártó által, így nem kell járulékos költségek garmadáját a fogyasztói árra terhelni.

Nem is beszélve arról, hogy minden Corso irodabútor megvásárlásával a magyar ipart segítjük.


 

Forgószék AKCIÓ

Íróasztal AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, elemes irodabútor, iroda, dolgozószoba,


Kapcsolódó cikkek

Fókuszban: a forgószék kárpitozása

Fókuszban: a forgószék kárpitozása

A forgószék ülőfelületének bevonata meghatározza annak stílusát és befolyásolja megjelenését. Összeszedtem a legtöbbször használt, legelterjedtebb és legáltalánosabb kárpitfajtákat, és bemutatom melyik miért előnyös vagy épp hátrányos.
Használjuk ki a sarkokat!

Használjuk ki a sarkokat!

Egyszerű dolognak tűnhet egy új íróasztal vásárlása, azonban sok kérdés merülhet fel válogatás közben, amire nem árt, ha figyelmet fordítunk, hogy később is örülhessünk a választásunknak.
A fiatalos, sportos vezető forgószéke – Gamer szék az irodában

A fiatalos, sportos vezető forgószéke – Gamer szék az irodában

Első hallásra kicsit furcsának tűnhet a bejegyzés címe, hiszen mit is keresne egy gamer szék az irodában? Mi az összefüggés a játék és a munka között? A lényeg az igényekben rejlik. Gamer széket az irodába!
Klasszikus dolgozószoba – Natalia bútorcsaláddal

Klasszikus dolgozószoba – Natalia bútorcsaláddal

Akik a klasszikus stílusú bútorokat kedvelik, és hagyományos küllemű bútordarabokkal rendezik be lakásukat, érthető, hogy a dolgozószobájukat is ebben a stílusban bútoroznák be. Én ma a nagyon mutatós és praktikus Natalia irodabútor családot mutatom be.
Feng Shui az irodában is

Feng Shui az irodában is

A Feng Shui térhódításának köszönhetően ma már irodánkban sem kell mellőznünk a harmonikus környezet jótékony hullámait.

 


 

Otthon, irodában, irodában otthon? - Bahama irodabútor

Otthon, irodában, irodában otthon?
- Bahama irodabútor -

 

Olcsón is berendezhető az iroda - Ravenna irodabútor

Olcsón is berendezhető az iroda
- Ravenna irodabútor -

 

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

 

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

 

Íróasztalból a legjobbat!

Íróasztalból a legjobbat!

 

 

Hasznos linkek a témában:

Otthoni iroda berendezése: ergonomikus irodaszék, munkafelület, irattárolás

Kis iroda, sok ötlettel

Dolgozószoba hangulatosan