Még mielőtt elindulna irodai bútort venni ...

Fiók a rend lelke: fiókos íróasztal

Amikor egész nap egy asztal fölött görnyedünk, mert ülő munkát végzünk, átfut a kérdés az agyunkon, hogy vajon miért is sajog a derekunk, miért fáj a hátunk, karunk, ujjaink esetleg még a fejünk is.

A megfelelő folyadékpótlás elengedhetetlen feltétele annak, hogy a számítógép előtti munkavégzés káros hatásait leredukáljuk, hiszen ne felejtsük el, hogy a számítógépek, akármennyire is modernek, hőt termelnek, ami szárítja a levegőt, szemünknek sem tesz jót.

Amikor egy irodában napi 8-10 órát ledolgozunk szinte egy helyben ülve, akkor nem az a legnagyobb veszély, hogy ránk dől egy masszív dossziéval teli polc, hanem olyan tényezők befolyásolják közérzetünket és munkateljesítményünket, mint a kellemes légkör, megfelelő irodai környezet, hozzánk illő bútorok, berendezések, irodai tárgyak.

Ezért is nagyon fontos irodai bútoraink jó megválasztása, az íróasztal az első lépés az egészséges siker felé. Amennyiben ezek a feltételek biztosítottak, úgy elkerülhetjük a helytelen testtartásból eredő stressz kialakulását.

 

Fiók a rend lelke: fiókos íróasztal

 

Egy remek, fantázianevekben nem szűkölködő íróasztal vásárlása, a lehető legjobb döntés, amit hozhatunk. Akik az előnyös helykihasználás hívei hamar megkedvelik a fiókos íróasztalt, mivel rengeteg változata kapható. Fix és elemenként összeszerelhető bútordarabként is kapható, kedvünkre válogathatjuk össze az elemeket.

 

Rendszerezzünk könnyedén

A fiókos kialakítás megkönnyíti életünket, mert iratainkat saját rendszerünk alapján helyezhetjük el, felcímkézhetjük, de akár figyelemfelkeltő, színes kis post-it-ek alkalmazásával is egyértelművé tehetjük a fiókok használatát.

Végtelen lehetőségünk nyílik személyes struktúránk létrehozására, kizárólag kreativitásunk szab határt privát munkaterünk kialakításának. A bő termékkínálat révén számottevő fiókos íróasztal közül válogathatunk; színválasztásnál ne lepődjünk meg, mert fa és gyümölcs nevektől kezdve a calvadosra hallgató normandiai gyümölcspárlat neve is fellelhető a színskálában.

Még azt is kiválaszthatjuk, hogy gombok vagy fogantyúk legyenek a fiókokon elhelyezve. Egy fiókos íróasztal segítségével nem csupán a gondolatainkban tudunk rendet tartani, hanem minden egyes fiókban is. Fontolja meg, mert a fiókos szekrény minimális befektetés, de maximális szolgálatot tesz számunkra.


 

Forgószék AKCIÓ

Íróasztal AKCIÓ

 

Cimkék: iroda, dolgozószoba, irodai asztal, íróasztal, számítógépasztal, laptopasztal, fiókos irodai asztal,


Kapcsolódó cikkek

Country stílus az irodában a Country irodabútorral

Country stílus az irodában a Country irodabútorral

Vannak vezetők, akik a vidéki élet szerelmesei, akik, ha tehetik, minden szabadidejüket a vidéki kisházban töltik, és ezt a hangulatot a munkahelyükön is szeretnék átélni. Lehetséges. A Country irodabútor család lesz ebben segítségére.
Nagyító alatt: a fejtámla és fejtámasz

Nagyító alatt: a fejtámla és fejtámasz

Gondolt már arra, hogy mi mindent okozhat a rossz testtartása? Kíváncsi rá hogyan és tudni szeretné, miért jó, ha a forgószéke fejtámlával vagy fejtámasszal rendelkezik? A cikkből minden kiderül.
Akciós irodai bútorok

Akciós irodai bútorok

Irodabútor AKCIÓ! Irodabútorok, irodai székek és irodai asztalok nagy választékban akciós áron. Kattintson ide és nézze meg Ön is akciós ajánlatainkat!
Irodabútorok ápolása a hosszú élettartamért

Irodabútorok ápolása a hosszú élettartamért

Folyamatos tisztítással és karbantartással akár 30%-kal is meghosszabbíthatjuk a bútordarabok élettartamát. A cikkből kiderül, hogy melyik bútort mivel érdemes tisztítani, és persze az is, hogy egy általános forgószék karbantartás miért is ...
Főnöki fotel textilbőrből? Igen!

Főnöki fotel textilbőrből? Igen!

Egy vezetőnek fontos, hogy az irodája berendezése is kifejezze a cégnél pozícióját, tekintélyt és eleganciát sugalljon. A 21. században ez már textilbőr irodai székkel is sikerül.

 


 

Otthon, irodában, irodában otthon? - Bahama irodabútor

Otthon, irodában, irodában otthon?
- Bahama irodabútor -

 

Olcsón is berendezhető az iroda - Ravenna irodabútor

Olcsón is berendezhető az iroda
- Ravenna irodabútor -

 

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

 

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

 

Íróasztalból a legjobbat!

Íróasztalból a legjobbat!

 

 

Hasznos linkek a témában:

Otthoni iroda berendezése: ergonomikus irodaszék, munkafelület, irattárolás

Kis iroda, sok ötlettel

Dolgozószoba hangulatosan