Még mielőtt elindulna irodai bútort venni ...

Egzotikus hangulat az irodában: Indigo irodabútor

Azt gondolnánk, hogy a dolgozószoba kialakítása nem jelent nagy gondot, a helyiség berendezéséhez csak egy irodabútort kell kiválasztani, és máris el lehet kezdeni dolgozni a helyiségben. Ki kell ábrándítanom mindenkit, ez nem így működik. Két fontos dolog ugyanis kimaradt ebből a történetből: egyrészt jó hangulatot kell kialakítani a helyiségben, hiszen egy lehangoló irodában nem lehet dolgozni, vagy ha lehet is, nagyon nyögve nyelős lesz.

Másrészről pedig elfelejtettük felmérni, mennyi bútorra van szükség az iratok, és egyéb munkához kapcsolódó holmi elhelyezésére, ennek következtében pedig lehet, hogy vagy nem férnek el a dolgaink, vagy sok lesz a bútor, ami azok kihasználatlansága miatt még zsúfoltság érzetet is okozhatnak. Ezen aspektusok végig gondolása nélkül, elhamarkodott döntéseink következtében ne csodálkozzunk, ha nem olyan lesz a dolgozószobánk, ahol jó dolgozni… Mindenképp arra kell tehát koncentrálnunk, hogy az otthoni munkahelyünket úgy alkossuk meg, hogy mindig örömmel menjünk oda be tevékenykedni. Lássuk, hogy egy kellemes, egzotikus megjelenéssel bíró irodabútor mennyit dob a home-offic-on.

 

 

Irattárolásra megalkotott bútordarabok

Mint említettem, nagyon fontos aspektus a dolgozószoba berendezésének tekintetében, hogy felmérjük, mennyi helyre lesz szükségünk az iratok részére. Mert nem biztos, hogy jó megoldás dobozokban, a szekrény mellett tárolni a fontos ügyiratokat vagy számlákat, de az sem bizonyul jó döntésnek, ha van egy üres szekrényünk és komódunk is, amit nap mint nap kerülgetnünk kell. Épp ezért tehát, ha megvan, melyik az az irodabútor mind stílusban, mind színben, ami nekünk tetszik, következő lépésként átgondoljuk, mely elemeire lesz szükségünk.

 

Széles elemválaszték, remek variálhatóság

Dolgozószobába kitűnő választás ez az egzotikus megjelenéssel bíró, kellemes durance tölgy színben rendelhető irodabútor család. A sötét tónusú bútorok melegséggel töltik meg a helyiséget, így akár egész nap kellemes körülmények között végezhetjük a munkát. Fa hatású erezete a tölgyfához hasonló, ennek köszönhetően természetes hatást nyújt. A sötét bútorokhoz remekül passzolnak a patinás sárgaréz fogantyúk, melyek egyedi mintázatot kaptak. Az Indigo bútorcsalád 15 eleme között minden olyan darabot megtalálhatunk, amelyek kiválóan alkalmasak lesznek az iratok tárolására.

 

 

Az elemek között a széles és keskeny üveges szekrény, valamint a fiókos, és a fiókos-polcos komódok az iratok átlátható elrendezését segítik. A könyvespolcokban a munkához szükséges szakkönyveket tudjuk sorba rendezni. A széles könyvespolc plusz szekrényt is tartalmaz, amely tulajdonképpen egy bárszekrény, így néhány üveg italt is tudunk tárolni a helyiségben egy igen esztétikus kivitelű helyen. A bútorcsalád eleme természetesen az íróasztal is, mely három fiókkal rendelkezik, ennek köszönhetően a fontos iratoknak és az író-, valamint irodaszereknek is jut hely.

Amennyiben az Indigo egzotikus megjelenésű elemeivel rendezi be a dolgozószobáját, a kellemes hangulatot már meg is teremtette, hiszen a sötét tölgy színe remek légkört varázsol a helyiségbe. Az elemeket Ön választja ki, a szoba méretéhez, és munkája szükségéhez mérten. Miért ne lehetne egzotikus hangulat a dolgozószobájában?


 

Forgószék AKCIÓ

Íróasztal AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, iroda, dolgozószoba, egzotikus, irodai bútor,


Kapcsolódó cikkek

Irodabútorok ápolása a hosszú élettartamért

Irodabútorok ápolása a hosszú élettartamért

Folyamatos tisztítással és karbantartással akár 30%-kal is meghosszabbíthatjuk a bútordarabok élettartamát. A cikkből kiderül, hogy melyik bútort mivel érdemes tisztítani, és persze az is, hogy egy általános forgószék karbantartás miért is ...
Egészség az irodában is: Ergonómia

Egészség az irodában is: Ergonómia

Sokszor halljuk ezt a szót, szinte nap mint nap, mégsem vagyunk vele teljesen tisztában, hogy mit is jelent ez a fogalom. A cikk az irodaberendezés, az asztal és a munkaszék ergonómiai követelményeit vette górcső alá.
Fókuszban a vitrin, a dolgozószoba mutatós darabja

Fókuszban a vitrin, a dolgozószoba mutatós darabja

Bizonyos, hogy lesznek, akik nem értenek velem egyet, de szerintem a dolgozószoba vagy iroda legszebb, legmutatósabb darabja kétségkívül az üveges szekrény, vagy elterjedtebb nevén a vitrin. Nézzünk most meg párat...
Bárszék - Széles körű választék, felülmúlhatatlan hangulat

Bárszék - Széles körű választék, felülmúlhatatlan hangulat

A bárszéket, mint ahogy a neve is mutatja, eredetileg bárokban használták, napjainkra azonban már az otthonokban is szép karriert futott be.
Az irodai munkatársak több mint fele rossz számítógépasztalt használ

Az irodai munkatársak több mint fele rossz számítógépasztalt használ

Egy amerikai kutatás szerint az irodai munkatársak több mint fele rossz számítógépasztalt használ. Egy rosszul megválasztott asztal pedig hát- és nyakfájást okozhat, amely lassíthatja a munkát.

 


 

Otthon, irodában, irodában otthon? - Bahama irodabútor

Otthon, irodában, irodában otthon?
- Bahama irodabútor -

 

Olcsón is berendezhető az iroda - Ravenna irodabútor

Olcsón is berendezhető az iroda
- Ravenna irodabútor -

 

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

 

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

 

Íróasztalból a legjobbat!

Íróasztalból a legjobbat!

 

 

Hasznos linkek a témában:

Otthoni iroda berendezése: ergonomikus irodaszék, munkafelület, irattárolás

Kis iroda, sok ötlettel

Dolgozószoba hangulatosan