Még mielőtt elindulna irodai bútort venni ...

A modern dolgozószoba különleges bútorokkal

Manapság, a 21. század küszöbén kicsivel túl nap mint nap újabb és újabb trendek jelennek meg irodabútor berendezés terén is. Már nem csak a funkcionalitás a szempont, hanem a design is nagy hangsúlyt kap, a formák, a színek harmóniája, játékossága izgalmassá, otthonossá teszi a teret. A lényeg, hogy minél jobban érezzük magunkat az irodában vagy dolgozószobában, munka közben is.

Fontos aspektus, hogy frissek maradjunk egész nap, hogy nőjön a teljesítményünk, hatékonyak és kreatívak maradjunk, valamint újabb és újabb ötleteink szülessenek, melyeket a színek segítségével is befolyásolhatunk, fontosságára manapság már jobban odafigyelnek a cégvezetők, és egy dolgozószoba kialakításánál mi magunk is. Bár csak végső igény, hogy a dolgozószoba berendezése terén különleges bútorokkal vegyünk magunkat körbe, azért ez a lehetőség is sokat hozzátesz a teljesítményünkhöz, és ahhoz, hogy örömmel lépjünk be dolgozni a dolgozószobánkba.

 

 

Részletgazdag, harmonikus színpárosítású vagy egyedi formavilággal rendelkező irodabútorok

Megannyi féle módon lehet különleges egy irodabútor. A szépen, gondosan és precízen kidolgozott részletek gazdagsága miatt, mely inkább a klasszikus stílusú elemekre jellemző. Különleges és egyedi lehet egy szögletes formavilággal rendelkező, minimalista stílusú bútor is, ha éppen a színe dominál, és ez feldobja a helyiség hangulatát. Illetve különleges hatású lehet a formák játéka is egy bútoron, mely, ha hasonló tulajdonságú kiegészítőkkel párosul, nagyon izgalmassá tehetjük vele a teret.

 

 

Formák játéka

Az Alto irodabútor család a formákkal játszik, annak ellenére, hogy csupa egyszerű, szögletes idommal rendelkezik. Bár csupán az író- és a tárgyalóasztalok formavilága különleges, ez pont elég a helyiségben a szögletes és sötét wenge színű bútorok mellé. A keretes megoldással rendelkező asztalok nagyon feldobják az egész berendezést.

 

 

Különleges színek a dolgozószobában

Ha különleges színek, akkor Morris. Az irodabútor család rendkívül hangsúlyos színpárosítása eleganciát, tekintélyt sugároz, komolyságot közvetít, ugyanakkor melegséget áraszt. A két véglet, a fényes és matt, a vöröses és a sötétbarna találkozása rendkívül hangulatos helyiséget eredményez, és otthonos teret varázsol a dolgozószobából. A színek harmóniája mellett rendkívül funkcionális elemekkel rendelkező bútorcsalád, magas minőségben.

Ön melyik dolgozószobát választaná?


 

Forgószék AKCIÓ

Íróasztal AKCIÓ

 

Cimkék: irodabútor, vezetői irodabútor, iroda, dolgozószoba, irodai bútor,


Kapcsolódó cikkek

Ügyfélkapcsolatos munkahelyek berendezése

Ügyfélkapcsolatos munkahelyek berendezése

Az ügyfeleket fogadó irodák berendezése nem egyszerű feladat. Elsősorban arra kell odafigyelni, hogy amikor az kliens belép a helyiségbe, az első benyomás kedvező legyen számára, és jól érezze magát. És hogy mivel lehet elérni ezt a hatást? A cikkből kiderül.
Hatékony munka, jó közérzet - Format irodabútor

Hatékony munka, jó közérzet - Format irodabútor

Egy korszerű irodában az egyik legfontosabb dolog a bútorok külleme mellett, azok kényelme és ergonomikus kialakítása. Erre a célra a Format irodabútor család elemei tökéletesen megfelelnek.
Irodaszék divat – A hálós háttámla

Irodaszék divat – A hálós háttámla

Manapság rendkívül elterjedtek lettek a hálós háttámlával rendelkező forgószékek. Az alábbi cikkből kiderül, hogy miért is szeretik olyan sokan, és milyen előnyökkel bír a bőr, textilbőr vagy szövetborítású forgószékekkel szemben.
Milyen irodai bútor illik cégem tevékenységéhez?

Milyen irodai bútor illik cégem tevékenységéhez?

Az iroda berendezése is lehet reklám – pozitív és negatív egyaránt. Ha az ügyfél egy tágas, stílusos, minőségi és esztétikus irodai bútorokkal berendezett helyiségbe lép be, akaratlanul is pozitív véleményt alkot az illető cégről, már az első pillanatban.
Egészség az irodában is: ülőpárna, ékpárna

Egészség az irodában is: ülőpárna, ékpárna

Aki legalább 8 órán keresztül az íróasztal fölött görnyedve papírmunkát végez, tisztában van azzal, hogy ez mennyire megerőltető, és mennyire rossz hatással van az egészségre. A megoldás az aktív ülés. Ezúttal az ülőpárnát és ékpárnát mutatom be.

 


 

Otthon, irodában, irodában otthon? - Bahama irodabútor

Otthon, irodában, irodában otthon?
- Bahama irodabútor -

 

Olcsón is berendezhető az iroda - Ravenna irodabútor

Olcsón is berendezhető az iroda
- Ravenna irodabútor -

 

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

Klasszikus irodabútor, ösztönző környezet

 

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

A XXI. század elvárásai a modern irodabútorok világában

 

Íróasztalból a legjobbat!

Íróasztalból a legjobbat!

 

 

Hasznos linkek a témában:

Otthoni iroda berendezése: ergonomikus irodaszék, munkafelület, irattárolás

Kis iroda, sok ötlettel

Dolgozószoba hangulatosan